Lokaler i Spanien med skandinavisk standard.

Allt fler arbetsuppgifter, särskilt i tjänsteföretag, kan utföras var som helst i världen. Därför erbjuder en del skandinaviska företag numera anställda att under en kortare eller längre tid jobba utomlands. Det kan gälla kundkontakter, försäljning, administrativt arbete mm.

Många skandinaviska företag med anställda i Spanien kan berätta om många goda erfarenheter av att bo och jobba i Spanien. Det ger möjlighet att leva i en annorlunda kultur, trevligt klimat och annat som ger nya erfarenheter och upplevelser.

Just nu är det dessutom särskilt gynnsamt att etablera verksamheter i Spanien, eftersom de spanska kostnaderna är extra låga, inte minst för boendet. Ett trevligt alternativ för skandinaviska företag är att etablera verksamhet är i de centrala delarna av staden Alicante, som ligger vackert vid Medelhavet med direktflyg från många platser i Skandinavien.

Kontakta Birger Hultman på tel 08-626 77 50, 0707-47 18 24 eller 0034-617 926 207 eller via mail till info@uppdragshuset.org så får du veta mer.

alic11kano