Lokal på Esplanaden i Alicante

En strategisk och vacker del av Alicante stad är Esplanaden, den fina strandpromenaden utmed havet, småbåtshamnen och stranden. Esplanaden är belagd med mosaik med över 6 miljoner marmordetaljer.

dsc00909

Esplanaden är en uppskattad plats för olika aktiviteter, även tango. Här ligger en lång rad restauranger och här arrangeras massor av fester och andra aktiviteter alla tider på året, inte bara under sommarperioden.

vald16ute

På andra våningen utmed Esplanaden, under ett hamnkontor, ligger ett nyrenoverat och riktigt fint kontor om ca 80 kvm (se animerade bilder nedan). Lokalen är just såld, men Uppdragshuset kan erbjuda ett f d bankkontor på Plaza Castellon, som kan renoveras helt enligt önskemål från en blivande hyresgäst. Även andra lokaler, liksom bostäder, kan förmedlas till intressenter och hyras eller köpas.

Kontoret har öppen planlösning som kan möbleras på många olika sätt, t ex enligt exemplet nedan.

imag2498

Lokalen har glasfasad mot strandpromenaden, båthamnen och havet. Det ger en ljus kontorsmiljö med strålande utblickar.

imag2658

Huvuddelen av lokalen är en öppen yta, men den rymmer även möjlighet till övernattning. Där finns dusch, ett fullt utrustat kök och ett konferensrum, som alternativt kan möbleras med en dubbelsäng.

vald16inne

Allt är helt nyrenoverat och mycket fräscht.