Att hyra på Plaza Castellón

En kvarts promenad från Ramblan i Alicante ligger ett fint torg med en restaurang med uteservering, sittgrupper, lekanordningar och ståtliga träd. Torget heter Plaza Castellón, men kallas ibland även Les Palmeretes, med tanke på de magnifika palmerna som kantar torget.

dsc07399

Just nu pågår en förnyelse av området kring Plaza Castellón med EU-pengar. Ett syfte med detta är att förbättra infrastruktur och verksamheter i stadsdelen. Kring Plaza Castellòn ligger finns flera av stadens historiska och kulturella byggnader, liksom en stor konsert- och konferensbyggnad.

imag1952

I södra kortsidan av torget har Uppdragshuset en lokal till uthyrning eller försäljning. Den är en fd banklokal om ca 140 kvm med stora fönsterytor mot torget och intilliggande gator. Den kan användas till såväl kontor som butik.

imag2788

Fortfarande finns entré och kassa kvar från bankverksamheten. Även bankens kassaskåp finns bevarat, men lokalen behöver förstås förnyas för att bli en lokal för ny verksamhet.

imag2772

Avsikten är att renovera lokalen i samråd med någon intressent och göra de anpassningar som fordras. Möjlighet finns till delning av lokalen. Självklart ska renoveringen göras så att allt får skandinavisk standard.