Kontor på Ramblan

Ramblan är den stora centralt belägna gatan mitt i Alicantes gamla kvarter. Det är stadens finansiella centrum, men där finns även de flesta restaurangerna, barerna och diskoteken. Där ligger även stadens centrala förvaltningar och stadens katedral, med anor från 1600-talet.

Kring Ramblan kretsar en stor del av stadens liv. Där har staden sina stora processioner och andra evenemang, men där ligger också stadens finansiella centrum. På bilden ovan ses en gågata intill Ramblan med stadens teater i bakgrunden.

dsc06045Den byggnad med glasfasad som ses på bilden ovan ligger mitt på Ramblan. På andra våningen där finns en ledig lokal om ca 70 kvm. I huset finns även bl a Brittiska Konsulatet.

imag0951

På bilden ovan ses en del av ett av kontorsrummen. Därutöver rymmer lokalen ett större kontors- eller konferensrum, en reception, förråd och separat wc-rum. Lokalen är till uthyrning eller försäljning.

imag0988Från lokalen har man överblick över Ramblan och bl a Banco de España i Alicante. Lokalens kontors- eller konferensrum har en helt glasad fasad.

imag1103

Alla kontors- eller konferensrummen har modern AC.